Putospektiva broj dvadeset jedan – Tomislav Perko

Putospektiva Tomislav Perko

Drugi put nam u goste dolazi Tomislav Perko. U junu 2014. kada je prvi put gostovao, sala Rexa je bila prepuna, karte rasprodate. Zato, ovog novembra, veća sala, više mesta.

Dvadesetprva Putospektiva
Mesto: Dečji kulturni centar Beograd, Takovska 8, velika sala
Datum: 21.11.2015.
Vreme: 18:00h
Ulaz: 200 dinara
Putospektiva broj dvadesetjedan na fejzbuku

Tomislav Perko – Novi Zeland: Život na Jugu

Nakon pet godina putovanja svetom i stopiranja po Iraku, meditiranja u budističkom samostanu na Tajlandu, plovidbe preko Indijskog oceana u 13-metarskoj jedrilici, života s Maasai ratnicima u Keniji, Tomislav Perko se odlučio skrasiti – na Novom Zelandu. Cilj mu je bio započeti novu priču, pronaći posao i videti kako izgleda život u jednoj od najsređenijih zemalja na svetu.

Sedam meseci posle, Tomislav se vratio na Balkan po kom trenutno putuje i održava predavanje “Novi Zeland – Život na Jugu”, na kojem će ispričati svoju novozelandsku priču, odati kako se može jeftino živeti i putovati u toj skupoj državi, kako naći posao, i dati par saveta svima onima koji razmišljaju o preseljenju na drugi kraj planete.

Pridružite nam se na Putospektivi #21, s početkom u 18 sati u Dečjem kulturnom centru Beograd.

Tomislav Perko, Putospektiva Tomislav Perko, Putospektiva Tomislav Perko, PutospektivaTomislav Perko, Putospektiva Tomislav Perko, Putospektiva Tomislav Perko, Putospektiva