Šta je putospektiva?

Šta je Putospektiva?

Neformalno udruženje putnika i ljubitelja putovanja. Mesto na kom se družimo i pričamo o našim iskustvima, slušamo govornike koji sa nama dele priče o svojim avanturama i dogodovštinama sa putovanja i na projektorskom platnu gledamo fotografije iz svih krajeva sveta.

Gde se održava?

Putospektiva se održava na različitiom lokacijama u Beogradu, u skladu sa pričom i tematikom. Sve novosti objavljujemo na našoj facebook stranici, te predlažemo da zapratite i pratite objave.

Koliko dugo postoji?

Prva Putospektiva je održana 22.2.2013. godine i od tada smo se okupili više od 30 puta na različitim lokacijama u Beogradu i ugostili preko 60 govornika.

Ko može da učestvuje?

Egzotika nije neophodna da bi se doživelo nezaboravno putovanje. Vaša priča može biti iz grada, sela u blizini vašeg rodnog mesta ili pak sa druge strane sveta. Dokle god imate nešto interesantno i ekskluzivno da podelite, izaberite fotografije i javite se da ugovorimo sledeću Putospektivu.

Šta Putospektiva promoviše?

Promovišemo i podržavamo samostalna putovanja (bez turističkih agencija), backpack, kampovanje, boravak u prirodi, inicijativu za samostalnim istraživanjem sveta oko nas, druženje, nova upoznavanja, deljenje iskustava i saveta, snalažljivost, fleksibilnost i avanturistički duh.

Ko stoji iza Putospektive?

Putospektivu činete svi vi koji ste do sad došli i podržali je, a posebno vi koji ste svoje priče sa nama podelili i koji planirate to u budućnosti da uradite.

Imate predlog?

Pišite nam. Uvek smo raspoloženi za razgovor, nove ideje, saradnje i putovanja u nepoznato.